Om at socialisere

7 feb

I går aftes tog jeg ind til Müchen for at mødes med Nancy og Anja. Begge to piger, der er flyttet til München her i 2012. Jeg skulle mødes med dem ved undergrundsstationen Fraunhoferstrasse, og jeg må sige, at så effektivt et transportsystem som her har jeg sjældent oplevet. Vi snakker downtown, og det tog mig 12 minutter fra Neuperlach Süd. 12 minutter!

Vi fik hurtigt fundet hinanden og gik rundt for at finde et sted at spise. Vi endte med at gå ned til Viktualienmarkt ved Marienplatz (kan I mærke jeg er nede med München, hva?), hvor vi fik et bord i “Pschorr”, en meget stor Bierstube-ting med betjening i Lederhosen & Dirndl. Så hyggeligt altså! Og mere bayersk end deres menukort kan man nok heller ikke finde (kalvehoveder, grissefødder, pølser i massevis). Vi bestilte allesammen obatzda, som er brieost, friskost og krydderost, der er rørt sammen. Dertil fik vi en masse syltede og friske grøntsager – og selvfølgelig a’ Brezterl. Jaja. Og det smagte faktisk helt fantastisk. Derudover var pigerne bare rigtig søde, og vi hyggede os virkelig meget! Succes!

Da klokken nærmede sig midnat, gik jeg lidt i panik, for man ved jo aldrig med de dersens tog. Men vi fulgtes til Marienplatz, hvor vi hver især skulle med forskellige tog. Inden da blev vi dog enige om at spise morgenmad/brunch i byen på lørdag – det ser jeg frem til!
Nå, jeg fik set på skærmen, at s7, som kører sydpå, kørte i løbet af et par minutter, og jeg har derfor præsteret for første gang i mit liv at lave sådan en rigtig “åh nej, nu lukker togets døre, jeg er stadig på rulletrappen, jeg løber, åhr ja, jeg nåede det”-scene. Meget storbyagtigt, hvis jeg selv skal sige det.  Ved Ostbahnhof skiftede jeg til U5, som kørte bare tre minutter senere og i løbet af ingen tid var jeg ved Neuperlach Süd. Effektivt! Det var dog efterhånden sent og møkrt, og jeg var ret utryg med at gå de sidste 1,3 km. hjem (på landevej, argh!). Så derfor har dagens mission været at finde mig en cykel. Har netop fået tilsagn fra en vicevært i Neuhausen (Nordbyen) om at jeg på torsdag kan komme og hente en ældre damecykel med lys og hele molevitten. 40€. Jubi.

Nå, derudover har jeg (igenigen) døjet med bureaukratiet her på kasernen. Hold.nu.altså.op hvor er det træls! Men jeg hænger i, gør jeg så. De skal bare ned med nakken! I morgen burde jeg (7-9-13) få et kort til at printe med. Så er vi da nået et lille stykke længere i denne endeløse proces. I morgen skal jeg bare læse, læse og til kor. Hvis jeg ikke er forkølet stadig, that is. 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: