Madle in Minga

11 feb

Som altså betyder piger i München. På bayersk. Jeg er så meget inde i det her pussenussede tysk, der snakkes alle steder her! 🙂

Jeg er heldigvis ved at opbygge venskaber med nogle rigtig søde piger hernede. Men jeg vil nu alligevel lige kommentere på den kæmpe kulturkløft, der åbenbart er mellem Danmark og Tyskland.

Ryan Gosling! 

Just saying. Vi sidder og pussenusse-tysk snakker hen over kaffe og “Semmel” og aftaler, at vi da skal lave en rigtig god gang tøseaften og se en masse tøsefilm. Så vidt er kulturen helt synkron. Indtil det går op for mig, at pigerne hernede er gået i stå i 90’erne. Nejnejnej. Det ser heller ikke ud til, at de kan huske noget godt tøsegrej fra før 90’erne. Ifølge dem skal vi selvfølgelig se “Titanic”. Jaja, det kan vi da godt. Jeg har intet imod at se den eneste film, der eksisterer med en pæææææn Leonardo. Men altså? Helt ærligt, skal vi ikke se noget lidt mere…. hm, ordentligt? Jeg foreslår “The Notebook”, som på tysk hedder “Wie ein einziger Tag” (ja, man har vel sat sig ind i hvad ynglingsfilmen over dem alle hedder på alle mulige sprog, den hedder i øvrigt “Minder i mol” på dansk, fyi). Fire meget kønne piger med absolut no idea kigger på mig. Jeg prøver med “Ryan Gosling”. Ingen reaktion. Bobs. Er tyske piger bare megamærkelige? Hvordan kan man ikke have hørt om RYAN GOSLING???

Jeg fryder mig over at have omkring 42 mio. mindre hunkøn at skulle kæmpe imod om Mr. Goslings gunst, men synes godtnok det er synd for dem. 🙂 Vi fortsætter vores snak om tøsefilm (de synes “Legally Blonde” og “Pearl Harbour” er supergode). Jeg kaster “Out of Africa” ind i kampen. Ingen reaktion. Okay, så meget for Karen Blixen (eller Tania Blixen om man vil hernede).

Okay, det her stenede indlæg vil egentlig bare sige følgende: tyskere har brug for lidt kulturopdragelse (her tænker jeg mere på Karen Blixen end på Ryan Gosling, ham beholder jeg bare for mig selv). Jeg har 5 måneder – sæt i gang!

Og hvis I ikke har set “The Notebook”, så tryk her: http://www.youtube.com/watch?v=FC6biTjEyZw

Og hvis I ikke kender Karen Blixen, så skam jer! 🙂

Reklamer

2 kommentarer to “Madle in Minga”

  1. Nina februar 14, 2012 hos 7:50 am #

    ich glaube du bist einfach nur an die falschen deutschen geraten 😉 auch in deutschland gibt es sehr viele mrs. ryan gosling und ich bin eine davon 😀 auch karen blixen kennt man hier, also nich so voreilig..

    • christinetomunich februar 14, 2012 hos 8:16 am #

      Jaaaaaaaa 🙂 Dann muss ich unbedingt ein paar Mädels finden, die mit mir Ryan-Zeugs gucken 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: