En lille oase midt i mylderet

22 mar

I sidste uge, da det fantastiske solskin, vi har stadig har, lige var brudt igennem, besluttede jeg mig for at tage ind til u-stationen Harras for at tage på et loppemarked. Imidlertid kom jeg til at bytte rundt på linjerne U3 og U6 (og det, selvom drengene hernede kalder mig det levende u-informationsnet), og stod derfor af toget ved Brudermühlstrasse, første station på U3 efter de to linjer skilles ad. Egentlig ville jeg tage toget tilbage og så køre ud til Harras, men af en eller anden årsag valgte jeg at stige ud af toget og vade lidt rundt i solskinnet. Og hvilken god beslutning! For stationen var tæt på Isar, og jeg gik den fineste tur!

Først gik jeg over Isar, på den ene side var der mega trafikeret landevej, men se bare – på den anden side den mest fantastiske udsigt langs Isar. Åhr, jeg elsker altså München! München i solskin!

Jeg fulgte en cykelsti langs floden, som førte mig igennem en lille skov. Ej, men det var rent meditativt at gå den tur! Jeg havde sandaler (SANDALER!) på! Og det bedste er faktisk, at vi stadig har superlækkert vejr! Det værste, at jeg får skrevet absolut nada på den hjemmeopgave, der ligger og stirrer grimt på mig.

Se hvor smukt! Jeg fortsatte min gåtur indtil jeg stødte på en ny undergrundsstation. Og så droppede jeg det loppemarked til fordel for mere sol på kasernen. Rimelig dejligt sådan at sætte sig i det forkerte tog!

 

Reklamer

3 kommentarer to “En lille oase midt i mylderet”

 1. Stine K.A. marts 22, 2012 hos 1:22 pm #

  Ah hvor lækkert 🙂 Sådan nogle områder kunne jeg også godt bruge at gå tur i 🙂

  • christinetomunich marts 22, 2012 hos 2:05 pm #

   Er der ikke s meget “natur” i Atlanta?

   • Stine K.A. marts 23, 2012 hos 4:28 am #

    Hmm, ikke lige i mit område. Der skulle være en stor park i bil-nærheden, og der skal vi hen på søndag. Så jeg krydser fingre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: