Mere Budapest

25 apr

Jeg har stadig en masse fine, sjove, dejlige billeder fra smukke Budapest, som jeg vil dele med jer!

Et billede taget lige mellem Pest og Buda (eller Buda og Pest om man vil, men vi var altså på vej fra Pest til Buda). I horisonten kan man se deres imponerende regeringsbygning (no, it’s not a church!).

En lille synd en sen lørdag eftermiddag – et guddommeligt stykke chokolademousse med en virkelig god kop kaffe til. I Ungarn har de godtnok taget kaffe til sig – og man skal være med på noderne, hvis man vil have en helt plain kop kaffe – sådan en hedder nemlig en “Americano”. Jaja. Ikke noget med kaffe, sort. Fint skal det være i Østeuropa.

Et par trætte fusser i Westend – et meget lækkert indkøbscenter. Så stort, at vi farede lidt vild derinde (men kun lidt). Og meget lækkert også…! Gode minder fra interrail i sommers strejfede mig, da jeg spottede de lækre, østeuropæiske tøjkæder – Stradivarius, Pull&Bear (okay, ikke super østeuropæisk) osv. Yum for god shopping!

Beklager det lettere rystede billede – det beskriver stemningen meget godt! Lørdag aften stod den på billige drinks i Budapest’s studenterkvarter. Vi lagde ud på hyggelig, mystisk kælderbar med medbragt kortspil (om Biergärten i München, så sjovt!) og med Cosmos til – wait for it – 12 kroner! Det kan vi li’!

Og vi fortsatte på Szimpla – lige på den anden side af vejen. Hvis I ikke kan tyde billedet, så ved I, hvordan jeg havde det! Szimpla er en club bygget i en gammel etageejendom. Mange plan. Mange forskellige, underlige rum. Mange DJ’s. Lidt for får barer til de mange, mange mennesker, der var! Mens vi hang ud hen over en tønde (ja, altså et eller andet bord skulle vi jo finde), kom to gutter hen og spurgte, om de måtte joine. De var fra – Sverige! It’s a small world. Som rigtige svenskere var vi selvfølgelig nødt til at komme fra København, ellers anede de ikke, hvor i lille Danmark, vi var fra. De fik tilbage af samme skuffe med vilde, vilde “jeg er den her person, når jeg går i byen”-historier (især Camilla brillerede!).

Næste morgen stod den på god morgenmad (McDonalds) og en omgang shopping. Og så daffede mit tog allerede mod München igen. Åhr, en go’ weekend – det var det altså!


Reklamer

En kommentar to “Mere Budapest”

  1. conny schmidt april 25, 2012 hos 5:32 pm #

    Det lyder som en rigtig go week-end. Og flot, smuk by. Stradivarius? En butikskæde? Aldrig hørt om – men en violin…. Rigtig, rigtig go fornøjelse i aften til galla, min snut. De højhælede, ja? Og kjolen? Glæder mig til billederne… Stort knus sender moe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: