Det dér Champions League

28 maj

For et par uger siden havde vi hernede stadig liv i drømmen om at Bayern d. 19.5. kunne hæve Champions League trofæet og tage på sejrstogt gennem et München klædt i rødt og hvidt.

Som bekendt så… ja, så gik det altså ikke helt som planlagt. Chelsea vandt efter en lang, lang kamp, der endte ud i straffesparkskonkurrence (ufortjent, men altså hvis man brænder sååå mange chancer som Bayern gjorde denne aften, ja så ender kampe altså ligesom denne).

Meeeen, hvis vi nu skruer tiden tilbage til før kampen, så var hele byen én stor fodboldfest. Og jeg festede med!

Dahoam = daheim, som i hjemme, hvis den skulle smutte for nogle. Og mia san – wir sind, som i vi er. Fantastisk Bayern-meets-München-dialekt-t-shirt! Og fabelagtigt souvenir og minde om min tid hernede.

Som det forhåbentlig kan anes på billederne, så var München altså gået fuldstændig i Champions League mode. Javist, der var da også mulighed for at heppe på Chelsea, man skal jo være lidt upartisk… Men altså, det hele var én stor Bayern fest!

Vi var heller ikke ét sekund i tvivl om, hvilken ballon, vi gerne ville flashe!

Så oprandt kampdagen og sammen med 8000 andre Bayernfans, indfandt vi os i Hirschgarten, den største Biergarten i hele Europa. Billedet er taget klokken tre – der var run på de pladser, der var (kampen startede klokken kvart i ni).

På det sidste billede har Bayern lige scoret og alting går amok. Jublen varede så længe, at vi først fandt ud af, at den skide Drogba havde udlignet, da de 90 minutter var gået. Manner, altså.

Senere på natten mødte Daniel og jeg et par grædende Bayern fans i S-toget. Det var en trist slutning på et forrygende fodboldeventyr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: