Weekenden…

3 jun

… har været dejlig og jeg har slet ikke tænkt på studiet (det kommer grusomt tilbage, jeg ved det godt!).

Torsdag aften mødtes jeg med Anja til dinner og movie – vi spiste på den hyggeligste, lille italienske restaurant, der ligger rullet ind i LMU’s baglokaler. Har endelig (!) fået lasagne igen – og så oven i købet en ret fantastisk én af slagsen. Derefter tog vi i Mathäser og så den nye Sacha Baron Cohen film “The Dictator” – så sort og så god! Jeg har i lang tid ikke grint mig så forpint til en film på den helt forkerte måde. Det var en rigtig god aften og en perfekt start på weekenden!

Fredag lagde jeg ud med at få en lille smule styr på det skræmmende oplæg, jeg snart skal holde hos ingen ringere end Michael Wolffsohn. Magen til berømmet politisk og historisk kommentator skal man altså lede ret længe efter. Damn, jeg er så nervøs og for at dulme nervøsiteten youtube’er jeg manden – jaja, Christine, det bliver det jo ikke en døjt bedre af, vel? Tværtimod – han ved jo alt! Derudover har han en vis forkærlighed for mig, fordi jeg 1) er den eneste kvinde på holdet, 2) har udtalt teoretisk kritik af partisituationen anno 1950 i Israel (den jublede han længe over – eksiljøden) og 3) kommer fra Aarhus Universitet, hvor han i sine “unge dage” (i 90’erne… og manden er i dag 65) holdt en forelæsning på historisk institut og derefter så det smukkeste campus han til dags dato har set.
Jeg skal vide en masse om The Muslim Brotherhood. Jeg ved bare nada. Der er en uge til grillning.  Shit.

Nå, men fredag fik jeg også dejligt besøg fra Budapest – Camilla kom endelig på besøg i soldaterverdenen, som hun hørte ret så meget om, da jeg besøgte hende. Hun var lettere chokeret – men så igen: hvem er ikke det, når de oplever alt det, jeg befinder mig i? Vi spiste på mit all-time favourite pizzaria L’Osteria – sådan et sted, hvor parmesanen vælter i FLAGER ned over salaten og pizzabunden er tyndere end et stykke papir. Det er det bedste spisested, seriøst! Medarbejderne flirter dog uhørt meget for deres drikkepenge og til tider kan musikken i restauranten være alt for høj til at føre en almindelig samtale. Men maden – den er I TOP! Tilbage på uni hev jeg Camilla med på unibar til en enkelt drink – og for at vise hende Münchens vel nok eneste bar, der fuldstændig er befolket af mænd!

Lørdag startede vi dagen med en hurtig morgenmad på Stachus og tog så en hyggelig tour igennem midtbyen; Kaufinger Strasse, Marienplatz, Isartor, Platzl, Odeonsplatz, Ludwigsstrasse, Hofgarten, Maximiliansstrasse og Maximilianeum. Vi handlede ind til Bayersk Brotzeit (Brezen, Obatzer og alt det dér) og om aftenen tog vi med mine unitøser ind til Olympiapark, hvor de i sommermånderne har opstillet en udendørs biograf – man kan leje en stol eller bare nøjes med at købe entré og så holde picnic, hvilket vi gjorde. Det var superhyggeligt og senere på aftenen viste de “The Hunger Games” – fantastisk film. Og fantastisk at ligge dér midt i historiske Olympiapark, med tårnet i baggrunden, svømmehallen til den ene side og de store søer til den anden! Vi var sent hjemme og meget trætte efter en lang dag!

I eftermiddags rejste Camilla hjem og jeg tog mig en slapper – læste lidt (for hyggens skyld og ikke for Wolffsohns) og spiste dårlige snacks. Det skal der altså også være plads til på en uhøjtidelig søndag!

Det var alt for nu. Hej-hej fra eksildansker, der aldrig nogensinde ville rulle sig ind i et Dannebrog op til EM derhjemme. Seriously, those kinda people are freaks! Men altså… man blir lidt mere dansk, når man sådan er i udlandet! (tak til Camilla for at tage fint billede)

Reklamer

3 kommentarer to “Weekenden…”

 1. Stine K.A. juni 4, 2012 hos 12:06 am #

  Hurra, Dannebrog! Jeg skal selv have rød og hvid kjole på til kampen på lørdag – for hey, så giver det rabat på Carlsberg 😉 (og så er jeg også bare tema-typen, men shh)
  Og jeg skippede også eksamensforberedelse og flytterod til fordel for Atlantas kæmpe park i dag – det synes jeg, at jeg havde fortjent for en gangs skyld 🙂

  • christinetomunich juni 4, 2012 hos 6:32 am #

   Haha, hvor godt – hernede gr alt amok i sort,rd,gul (eller guld, som de selv siger, men come on – det tyske flag har aldrig bestet af guldfarve) – det er ret belastende! 😀 I dag tror jeg desvrre ikke jeg kan komme uden om unifis… selvom jeg S gerne ville!

   • conny schmidt juni 4, 2012 hos 7:42 am #

    Du kommer da til at kede dig i Aarhus – ud over at være sammen med Daniel…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: