Hej Danmark

14 jul

Så er det slut. Farvel, München. Hej, Aarhus.

I onsdag kom jeg hjem – efter en lang, men ganske fin togtur igennem hele Tyskland. Fra syd til nord. Og de sidste par dage har været hektiske. Først så har jeg fået set familien – og så smuttede Daniel og jeg til Aarhus for at få sat skik på vores første fælles hjem. Ja, vi bor sammen for real nu og jeg elsker det allerede. Og how could I not? Jeg behøver ikke undvære ham et eneste sekund. Og så igen – det er jo lidt hektisk, som sagt, og han er allerede godt i gang med at arbejde, så han rammer først lejligheden sent i aften. Øv. Savner ham.

Vi har været i IKEA (til den helt store guldmedalje!), vi har malet stort set hele lejligheden (manner, det tager lang tid at tape et minirum af med malertape, hvis der er hele fire døre i rummet), alting roder (både mit gøgl fra et halvt år i udlandet og så alt det andet random gøgl, der fylder, når man flytter sammen og renoverer på samme tid). Men vi elsker det! Vi kommer på plads stille og roligt, lige som det passer os. Ind i mellem skal vi arbejde en del begge to (men tak for arbejde i disse tider, ikke?) og huske at nyde hinanden rigtig meget. Om lidt forsætter jeg med endnu en etape her i lejligheden. Vil gerne nå så meget som muligt inden i aften, så jeg kan overraske Daniel, når han kommer hjem fra arbejde. Og så vi kan komme lidt tidligere i seng… for meget søvn har vi ikke fået, på en eller anden måde tror man, at det bare lige tager et par timer at male et badeværelse. Det gør det så ikke, kan jeg fortælle jer. Nærmere tager det fire-fem (damn you underlige vinkler, underlige rør, underlige huller i væggen, som tidligere lejere har lavet).

Nå, men jeg kom jo hjem fra München. Den sidste uge var hektisk, ville nå for meget – og havde derfor travlt. Det blev til middage med venner, en sidste hyggeaften med koret (som sang farvelsang for mig, puha – den var hård!), diverse administrationsfis, der skulle ordnes, solbadning i Riem, shopping (for meget!) og en sidste gensyn (for nu) med mine ynglingsspots i München. Og så blev værelset pakket ned, gjort rent og afleveret. Og pludselig stod vi på München Hbf og kunne kigge på vores tog, der gjorde klar til afgang. Wow, hvor blev det sidste halve år lige af?

Jeg vil altid mindes det med glæde – det har været hårdt, rigtig hårdt. Jeg har været udfordret – meget. Men jeg har klaret det, og det er jeg hamrende stolt af. Jeg har møde de mest fantastiske mennesker. Jeg savner dem allerede! Jeg har lært at elske München – det var ikke svært. Jeg er vågnet til alpeudsigt. Jeg har overlevet i en mandsdomineret verden. Og vigtigst af alt – det, jeg aldrig nogensinde vil glemme – så har jeg set min smækre, vidunderlige Daniel gå på knæ og give mig en flot ring (og jeg gav ham et hulkende “JA”).

München – du har været pretty awesome.

Reklamer

2 kommentarer to “Hej Danmark”

  1. Stine K.A. juli 15, 2012 hos 7:32 am #

    Nej hvor fantastisk! 😀 Velkommen hjem, men endnu mere tillykke med forlovelsen. Åh hvor dejligt for jer!

    • christinetomunich juli 15, 2012 hos 11:07 am #

      Mange tak 🙂 Det hele er dejligt – selvom man godt kan savne Mnchen lidt, s vil jeg ikke bytte mit liv pt. for noget som helst 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: